Carregadors per a cotxes

Som instal·ladors homologats per a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Oferim solucions per a:

  • Habitatges unifamiliars i habitatges en edificis plurifamiliars.
  • Instal·lacions comunes per a comunitats de propietaris.
  • Empreses i locals comercials.

Depenent del nombre de vehicles a carregar de manera simultània es necessita una gestió de la potència contractada i/o disponible pel que s’ha de tenir en compte un sistema de balanceig de la instal·lació; especialment a tenir en compte en places de cotxes en aparcaments públics o comunitaris. Ens encarreguem del disseny del carregador del cotxe elèctric, de la pròpia instal·lació amb personal propi, i de la posterior legalització. També sol·licitem les ajudes del Pla Moves en la seva versió vigent.
Instal·lació de carregadors per cotxes elèctrics

Carregadors de cotxe elèctric

A Bancells Ecotècnics, prioritsem l’eficiència energètica en la càrrega dels cotxes elèctrics. Amb solucions personalitzades, adaptem la potència contractada a habitatges, empreses i comunitats. Mitjançant una gestió intel·ligent, optimitzem la càrrega simultània, especialment crucial en àrees d’aparcament públic i comunitari.

Instal·lació de carregadors i punts de recàrrega

Desenvolupem el projecte des de la concepció fins a la legalització, incloent-hi sol·licituds d’ajudes del Pla Moves vigent. Amb Bancells Ecotècnics, obtindràs serveis complets d’assessorament per a la instal·lació de carregadors per a vehicles elèctrics.

Instal·lació de carregadors per cotxes elèctrics

Preguntes
Freqüents

Aquí podràs trobar la informació que necessites, si tens algun dubte, contacta’ns!

Si, hi ha carregadors de cotxes que permeten la càrrega del vehicle amb els excedents procedents de la instal·lació solar. No obstant, no tots els carregadors tenen aquesta opció. Si estàs interessat en aquesta característica és millor informar-se prèviament per evitar ensurts.

Segons codi actual, és necessari informar a la comunitat de propietaris, que tindrà un màxim de 15 dies naturals per a fer objeccions al respecte. Passats aquest temps la instal·lació es pot portar a terme.

Si, pots carregar-lo, però obtindràs com a màxima una càrrega de 10A, o el que és el mateix en monofàsic, una càrrega de 2400W. Si el cotxe té una bateria de 50kWh, en aquest cas es tardaria un total de 21 hores per a carregar la bateria sencera.

En monofàsic, la potència màxima que es pot assolir és de 7,4kW (32A), en canvi en trifàsic és possible assolir un màxim de 22kW. Depenent del tipus de subministrament on vulguis connectar el punt de recàrrega hauràs d’escollir entre monofàsic o trifàsic.

Ens encarreguem de gestionar les sol·licituds d’ajudes del Pla Moves vigent, assegurant que els nostres clients aprofitin totes les oportunitats disponibles.

A Bancells Ecotècnics oferim serveis complets, des del disseny fins a la legalització, assegurant una instal·lació eficient adaptada a les necessitats del teu habitatge.

Els carregadors porten de forma addicional un comptador que mesura la potència màxima del punt de subministrament on es connecta. Amb aquest comptador, el carregador del cotxe variarà la potència de càrrega depenent de la demanda elèctrica de l’habitatge. Si no s’inclou aquest comptador és probable que en algun moment et salti el magnetotèrmic del quadre elèctric per potència màxima.

Amb una gestió intel·ligent, assegurem l’òptima distribució de la potència, adaptant-nos al nombre de vehicles a carregar de manera simultània.

Recomanem un manteniment regular per garantir el rendiment òptim dels carregadors, oferint un suport continu i intervencions ràpides si cal.