Carregador de cotxe elèctric

Som instal·ladors homologats per a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Oferim solucions per a:

  • Habitatges unifamiliars i habitatges en edificis plurifamiliars.
  • Instal·lacions comunes per a comunitats de propietaris.
  • Empreses i locals comercials.

Depenent del nombre de vehicles a carregar de manera simultània es necessita una gestió de la potència contractada i/o disponible pel que s’ha de tenir en compte un sistema de balanceig de la instal·lació; especialment a tenir en compte en places de cotxes en aparcaments públics o comunitaris.

Ens encarreguem del disseny del carregador del cotxe elèctric, de la pròpia instal·lació amb personal propi, i de la posterior legalització. També sol·licitem les ajudes del Pla Moves en la seva versió vigent.

Preguntes
Freqüents

Aquí podràs trobar la informació que necessites, si tens algun dubte, contacta’ns!

Si, hi ha carregadors de cotxes que permeten la càrrega del vehicle amb els excedents procedents de la instal·lació solar. No obstant, no tots els carregadors tenen aquesta opció. Si estàs interessat en aquesta característica és millor informar-se prèviament per evitar ensurts.

Segons codi actual, és necessari informar a la comunitat de propietaris, que tindrà un màxim de 15 dies naturals per a fer objeccions al respecte. Passats aquest temps la instal·lació es pot portar a terme.

Si, pots carregar-lo, però obtindràs com a màxima una càrrega de 10A, o el que és el mateix en monofàsic, una càrrega de 2400W. Si el cotxe té una bateria de 50kWh, en aquest cas es tardaria un total de 21 hores per a carregar la bateria sencera.

En monofàsic, la potència màxima que es pot assolir és de 7,4kW (32A), en canvi en trifàsic és possible assolir un màxim de 22kW. Depenent del tipus de subministrament on vulguis connectar el punt de recàrrega hauràs d’escollir entre monofàsic o trifàsic.

Els carregadors porten de forma addicional un comptador que mesura la potència màxima del punt de subministrament on es connecta. Amb aquest comptador, el carregador del cotxe variarà la potència de càrrega depenent de la demanda elèctrica de l’habitatge. Si no s’inclou aquest comptador és probable que en algun moment et salti el magnetotèrmic del quadre elèctric per potència màxima.