I ara, què?

Aquesta és una de les qüestions més comunes que ens fem els professionals del sector que portem anys treballant en l’eficiència energètica i en la solar fotovoltaica:

I ara, què?” Doncs ara toca seguir treballant perquè l’emergència climàtica no s’atura! Al llarg del 2021 i del 2022 hem vist com els preus de l’electricitat s’han disparat de forma desmesurada, que juntament amb les subvencions del Next Generation han incentivat un creixement elevat d’instal·lacions solars fotovoltaiques en autoconsum, tant a nivell residencial com a nivell industrial.

Ens trobem en la situació que us explicàvem en una de les nostres últimes entrades ‘Ha arribat el moment de les bateries!’, on una de les raons dels baixos preus de l’electricitat és gràcies als excedents d’aquestes instal·lacions solars.

Al mateix temps, i sobretot a l’àrea residencial, s’observa que el preu per kWh de compensació dels excedents s’ha reduït igual que el del preu de compra de l’electricitat.

Entrem en el moment en què és necessari gestionar aquests excedents. No entrarem a explicar com funciona un sistema solar fotovoltaic en autoconsum instantani, però si és necessari poder treure el màxim profit de l’energia generada per les plaques, i just en aquest punt hem d’incloure el concepte de casa intel·ligent, que no és el mateix que una d’obedient.

Transforma casa teva en una casa intel·ligent

A Bancells estem a punt d’oferir aquest servei a tots els nostres clients, amics i famílies amb l’opció de transformar casa seva en una d’intel·ligent (o SmartHome), sense obres i sense modificar la planta solar (si se’n disposa). No obstant, tenim alguns dubtes i necessitem la teva ajuda.

Hem preparat un qüestionari amb 12 preguntes que necessiten respostes, no us portaria més de 2 minuts i només per participar-hi entrareu en el sorteig d’una cistella de productes ecològics procedents de l’Horta Pla de Munt de Palafolls, sorteig que es realitzarà el dia 31 de juliol del 2024.

Ens ajudes doncs? Fes clic aquí per anar al qüestionari. Gràcies!

Taula de continguts

Subscriu-te al nostre butlletí i connecta amb el canvi!

T’enviarem informació sobre les últimes tecnologies en plaques solars, notícies sobre energia renovable i altres consells pràctics per fer que el teu domicili o empresa sigui més sostenible energèticament.