Nosaltres

Som una empresa de Mataró amb més de 10 anys d’experiència en el sector de l’energia solar fotovoltaica; a més som Arquitectes Tècnics amb més de 20 anys d’experiència en la construcció d’obra nova, rehabilitacions, reformes i ampliacions. El tracte cap al client sempre és personalitzat, assessorant per respondre a les seves inquietuds, dubtes, necessitats i objectius.

 

Bancells Ecotècnics
Empresa d'instal·lacions fotovoltaiques

 

Com instal·ladors de plaques solars ens encarreguem del dimensionat inicial de la instal·lació solar fins a la completa legalització, passant per la instal·lació de les plaques solars, el posterior manteniment i la redacció de tota la documentació relacionada amb l’enginyeria. Dissenyem, tramitem, instal·lem i legalitzem amb personal propi

El nostre
equip

Com a despatx d’Arquitectura Tècnica oferim als nostres clients la tranquil·litat que el projecte serà executat amb la màxima qualitat gràcies als més de 15 anys d’experiència que ens avalen.

Bancells Ecotècnics

Roger Bancells

Arquitecte Tècnic i soci fundador

Bancells Ecotècnics

Alícia de Abajo

Responsable de l’equip d’enginyeria 

Bancells Ecotècnics

Òscar Riera

Responsable dels equips d’instal·ladors

Bancells Ecotècnics

Albert Montells

Comercial tècnic 

Bancells Ecotècnics

Albert Poch

Arquitecte tècnic

Bancells Ecotècnics

Jessica González

Tècnica administrativa

Partners

Enphase
Sonnen
SMA
Loxone
Huawei
Renewable Energy Corporation
Tesla
Fronius
Roger Bancells - Bancells Ecotècnics

Roger Bancells

Arquitecte Tècnic i soci fundador

Soc Roger Bancells, Arquitecte Tècnic i soci fundador de Bancells Ecotècnics. Gaudeixo conèixer com cada dia més famílies s’interessen per a un futur més renovable

Alicia de Abajo - Bancells Ecotècnics

Alícia de Abajo

Responsable de l’equip d’enginyeria

Hola a tots, soc l’Alícia! Soc sòcia de Bancells i la responsable de l’equip d’enginyeria. Tot l’interès que he tingut sempre per la tecnologia i aconseguir un món millor és el que m’ha portat a estudiar enginyeria de l’energia i tecnologies industrials per aportar, finalment, el meu petit gra de sorra.

Oscar Riera - Bancells Ecotècnics

Òscar Riera

Responsable dels equips d’instal·ladors

Hola! Soc l’Òscar Riera. Soci de Bancells, tècnic en energies renovables, instal·lacions elèctriques-automàtismes i instal·lador homologat de Loxone i responsable dels equips d’instal·ladors; vaig iniciar la meva trajectòria a Bancells Ecotècnics fa tres anys que m’han permès demostrar les meves capacitats i adquirir-ne de noves. I això em motiva a esforçar-me cada dia més per continuar millorant.

Albert Montells - Bancells Ecotècnics

Albert Montells

Comercial tècnic 

Em dic Albert i, als meus 26 anys, soc el comercial tècnic especialitzat en energia solar. Estic a Bancells Ecotècnics perquè m’apassiona ajudar-te a trobar solucions fotovoltaiques eficients i sostenibles que marquin la diferència. El meu compromís és garantir-te les millors opcions d’energia solar, donant suport a la meva passió per un planeta més sostenible.

Albert Poch - Bancells Ecotècnics

Albert Poch

Arquitecte Tècnic

Bones soc l’Albert Poch i porto més de tres anys treballant a l’empresa com encarregat en l’àmbit de l’arquitectura tècnica del despatx. La meva feina consisteix en gestionar projectes d’arquitectura tècnica, direccions d’execució d’obres i desenvolupar les tasques de coordinador de seguretat i salut durant el transcurs de l’execució de les obres. Sempre amb ganes d’aprendre i polivalent; a més de l’arquitectura tècnica també domino aspectes de les instal·lacions solars fotovoltaiques. Salut!

Jessica Gonzalez - Bancells Ecotècnics

Jessica González

Tècnica administrativa

Hola a tothom, soc la Jessica González i treballo a Bancells Ecotècnics com a tècnica administrativa des del 2022. Responsable, alegre i ajudar als altres son les característiques que em defineixen i m’agrada traslladar als nostres clients perquè la seva experiència a Bancells sigui la més satisfactòria possible. Des que treballo aquí soc conscient de la importància que té lluitar tots junts per aconseguir un futur més sostenible.